AGENDA YAHUDI+AGENDA DAP+AGENDA ANWAR= MALAYSIAN MALAYSIA

on Thursday, August 14

1. Permatang Pauh dijadikan Medan oleh Yahudi Amerika untuk bertapak dengan kukuh melalui Anwar Ibrahim selepas Singapura. Harus diingat jet-jet Pejuang Singapura disimpan di negara Amerika dan Israel kerana tanah Singapura terlalu kecil. Kemenangan Singapura di Pulau Batu Puteh baru-baru ini tidak pernah memuaskan cita-cita mereka untuk mengausai seluruh Tanah Melayu melalui kaedah Malaysian Malaysia yang dikumandangkan sejak 1960 oleh PAP(Lee Kuan Yew) dan disambng oleh DAP( Lim Kit Siang).

2. Apa sahaja langkah yg dibuat oleh DAP semuanya dasar2 PAP yg gagal dilaksanakan pada awal tahun 1960 dahulu. Contoh, Petisyen nak kurangkan Suara Azan, di Singapura mula2 begitulah, lama kelamaan Suara Azan di Singapura hanya dibenarkan di dalam Masjid sahaja, dengan alasan mengganggu ketenteraman awam ( Human Reights).Sebab itu melalui Bar Council mereka membuat Forum Kenapa Memeluk Islam, Kesan2 kepada keluarga yg memeluk Islam,tujuannya untuk hightlightkan keburukan agama Islam, malangnya Anwar menyokong forum ini. Kebanyakan peguam dalam Bar Council ahli DAP & PKR.Peguam Muslim hilang suara ketika itu, hanya YB Zulifli Nordin berani menentang, itupun kesannya DAP bertelagah dengan PKR.DAP masih mahu memenangkan apa jua kes-kes yg pernah PAP menangi di Singapura semasa kes Natrah!

3. Setiausaha Negara Amerika, Condoliza Rice bulan lalu di Singapura telah mengkritik Undang2 negara atas isu Anwar. Camdesus mantan Presiden Bank Dunia, William Cohen, Paul Wolfowitz, J. Biden, Israeli Post, semuanya orang2 kuat Yahudi Amerika menyokong Anwar. Ini satu petanda yg buruk kepada negara, kerana mana-mana pihak yang bekerjasama dengan Yahudi Amerika keselamatannya tidak terjamin.

4. Perhatikan Saddam Hussien yg menerima bantuan paling besar dari Amerika telah mati di taligantung, Rodovan Karadjic yg Dijanjikan keselamatan oleh Amerika bahawa dia tidak akan dihukum akhirnya tertipu, dia kini sedang menjalani perbicaraan tanpa disokong pun oleh Amerika. Jiran kita Indonesia, semasa krisis ekonomi 1997, Amerika melalui Camdesus (Bank Dunia) memaksa Indonesia Berhutang dengan IMF dan akhirnya Presiden Suharto malah Pertamina hancur dan musnah.

5. Hanya rakyat Thai yang bijak apabila Amerika melalui Singapura ( Temasek Holdings) mahu membeli saham dan kepentingan Syarikat Telekom Thaksin, Rakyat Thai menjatuhkan Taksin dan akhirnya cita2 Amerika mahu menguasai satelit dan aspek keselamatan Thailand gagal dan kecundang.

6. Di Malaysia, kita hendaklah sedar Anwar sudah diketahui umum sebagai boneka Yahudi Amerika.Perkara ini tidak dapat dinafikan jika dilihat aktiviti-aktiviti Anwar bersama2 dengan tokoh2 Yahudi semasa di Georgetown University, John Hopkins Universty, di Foundation For Future (bagaimana Anwar cuba menyelamatkan skandal sahabat karibnya Paul Wolfowitz dengan teman wanitanya) dan pelbagai Yayasan yang disponsor oleh Yahudi Amerika.

7a. Kesannya kepada orang Melayu sangat teruk, kerana antara dasar Yahudi melalui Protokol Yahudi, Anwar sudah bercakap...Hapuskan Ketuanan Melayu tukar kepada Ketuanan Rakyat, Anwar nak hapuskan DEB dan digantikan dengan AEM...antaranya membuka UITM kepada Bukan Melayu,mereka sudah bercakap pasal konsep negara Republik, maknanya Raja2 yang menaungi kita akan jadi macam Raja Nepal.

7b. Sebab itu Hj Mohd Sabu(PAS) telah awal2 memberi amaran bahayanya Anwar kerana persahabatannya degan Yahudi Amerika, sudah tentu Hj Mohd Sabu lebih tahu kerana mereka sama2 dalam ABIM.

7c. Agenda Anwar=Agenda Yahudi=Agenda DAP (Malaysian Malaysia). Jika Malaysian Malaysia berjaya diwujudkan oleh DAP melalui PKR (Anwar)dan Husam (PAS), maka org Melayu dan umat Islam di Malaysia akan jadi macam Singapura. Di Singapura TIADA MENTERI MELAYU, TIADA PEGAWAI TINGGI MELAYU DALAM TENTERA, POLIS DAN KERAJAAN DAN SWASTA,AZAN HANYA DALAM MASJID,BAHASA MELAYU JADI BAHASA KE3, dan pelbagai lagi Diskriminasi ke atas bangsa Melayu. MB Selangor yang Kaya dan Raya itu nak pula menggadai UITM! Siapakah yang suruh mereka?

3 Komen:

zulfie said...

Semua yang berlaku kerana kepimpinan kita lemah. Itu lah hakikatnya.

Panglima Perang Cyber said...

Semua pemimpin lemah ! apa anda buat ? kutuk pemimpin sampai makin lemah.

Jika kafir kutuk Islam memang dia jenis tak tahu.

Tapi jika orang islam sendiri kutuk Islam maknanya orang kafir akan nampak peluang terbuka luas hina Islam.

Siapa salah jika mereka kutuk ?

kitalah yang buka ruang utk mereka masuk mengutuk agama kita.

Begitu juga bpemimpin.

Buruk buruk Pak Lah, buruk lagi orang menolak Pak Lah kerana dia tidak memberi wala' ( ketaatan ) kepada ulil amri yg wajib disuruh al quran dan hadis nabi.

kerana selama ini mana ada rakyat islam malaysia disuruh buat maksiat

maka selama itu masih wajib ditaati sepenuh hati !

p/s : hati buruk akan nampak semua orang buruk . Atau sebaliknya.

lu pikiaq dalam lagi....

Anonymous said...

Pak Lah mana ada kutuk org.yang inilah satu peribadi yang harus kita tengok.Senyap je dia.bila Tun buat kenyataan serang peribadi dia,senyap jugak dia.

kesian kat dia..Tun mahathir tu toksah cakapla..putaq alam shah.Sanggup dia keluaq umno masa tengah gawat.

jangan dok tengok kat Tun M tu,dia dah lepas,..Pak Lah buat islam hadhari tu nak selamat rakyat dan generasi islam ,menuju pembersihan spiritual sambil maju di dunia.Bukan tukaq jadi islam lain pun.Its only a program je.islam tetap Islam.

aku tersentuh hati bila tengok Pak Lah tahu hormat ulama2.

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Buku Tun Mahathir

Bakal Diterbitkan