ANWAR RANCANG LARI KE AMERIKA

on Sunday, August 17

1. PILIHANRAYA KECIL Permatang Pauh adalah pertentangan antara anak didik YahudiAmerika VS Melayu Malaysia. Jika Anwar menang, Anwar akan jadi seperti PM Iraq yg dilantik YahudiAmerika ( Mr. Chalabi ).Anwar akan jadi seperti Presiden Pakistan Musharraf yang akan dipecat tidak lama lagi, Anwar akan jadi seperti Presiden Afghanistan , Anwar akan jadi seperti Syah Iran yang ditumbangkan oleh Ayatullah Khomeini.

2. Dan kemenangan itu sangat sia-sia kerana Mahkamah pula akan membicarakan kes peribadi Anwar vs Saiful. Orang Kaya Raya vs orang miskin. YahudiAmerika vs Rakyat Malaysia. Kalau Saiful menang kes, Anwar akan kata ini semua konspirasi Pak Lah, Najib, IGP, Musa Hassan dll. Kalau Anwar menang, maka dia akan kebenaran telah terbukti. Biasalah Anwar, doktrin Anwar sama dengan doktrin YahudiAmerika= Semua Negara dalam dunia adalah salah Jika tidak mengikut YahudiAmerika. Doktrin Anwar= Semua orang adalah bersalah , hanya Anwar sahaja yang benar bin betul. TG Nik Aziz kata sumpah Saiful benar, nak kata salah juga ke?

3. Kejadian Samseng yang berlaku ke atas jurugambar NSTP dan Jurugambar Perancis adalah Didikan cara Anwar berpolitik. Pernah tak dengar cerita semasa Anwar menjadi TPM, jangan tanya soalan yang susah-susah nanti ada kaki ajaib akan pijak kaki anda.

4. Faisal Tehrani sangat marah apabila mengetahui Anwar Ibrahim Sokong Salman Rushdie Menghina Rasulullah SAW. Kenapa nak hairan, Anwar terang-terang Menolak Negara Islam.Dengarlah Ucapannya semasa bersyarah di Amerika, dengarlah semasa Anwar berkempen depan penyokong DAP. Dr Wan Azizah pun dah kata '...tak masuk akal jadikan Malaysia Negara Islam!'.

5. Isu Anwar dah dapat Kerakyatan kedua di Amerika perlu disiasat jika ada kebenarannya kerana , warga asing tidak layak jadi PM Malaysia. Bagaimana Anwar boleh tinggal lama di Amerika, bekerja di Amerika, atas Visa apa, berapa lama tempoh Visa, adakah Anwar memiliki rumah sendiri di Amerika, persoalan ini perlu dijawab kerana rakyat perlu tahu.

6. Kita kena fikir panjang, apabila Anwar sudah tiada 20 tahun akan datang dalam politik Malaysia, tetapi negara ini sudah ditadbir oleh DAP secara majoritinya, bolehkah kita perolehi semula Hak-Hak kita seperti UITM, keluasan Masjid, Suara Azan, Majoriti dalam Parlimen, dsbnya. Perwakilan PAS sendiri sudah bimbang apabila menyebut semalam...kalau YB-YB Melayu dicampur dalam PAS + PKR tidak sampai pun 50. Sedangkan YB-YB Bukan Melayu dalam DAP + PKR melebihi 50. Lihatlah di Singapura Orang Melayu Tidak Boleh Jadi Panglima Angkatan Tentera, Melayu Tak Boleh Jadi Menteri, Melayu Tak Boleh buat apa-apa pun di Singapura kerana mereka kena Bersaing dalam sistem Meritokrasi. Inilah Malaysian Malaysia yang diperjuangkan DAP, yg disokong PKR( Anwar) dan dibantu sedikit oleh PAS.

7. Oleh itu, kita mesti bebaskan negara kita daripada cengkaman Yahudi Amerika yang sangat bahaya ini. Sejarah membuktikan mana-mana pemimpin yang bekerjasama dengan YahudiAmerika akan hancur dan musnah sebagaimana dialami Iraq,Lubnan,Palestin,Indonesia dan kini mereka sedang attack Malaysia melalui Anwar Ibrahim. Buktinya mengapa YahudiAmerika keseluruhannya secara berderap menyokong dan membantu Anwar, lihatlah kemesraan Anwar bersama-sama tokoh-tokoh YahudiAmerika. Lihatlah sokongan kuat Jurusalem Post ( akhbar kerajaan Israel) yg menyokong Anwar jadi PM.

1 Komen:

Panglima Perang Cyber said...

Mana dulu Anwar atau Mahathir yang akan lari ?

Saiful sudah bersumpah. Ezam belum.. Nalla belum lagi.

Mungkin Anwar akan lari 16 september nanti kerana malu tidak dapat ahli parlimen mencukupi.

Mungkinkah ada ruang ' bangsa bukan melayu' mendapat kuasa sebagai Perdana Menteri satu hari nanti ?

mungkin jika kita terus bergaduh sebegini antara kita sekarang..

Adakah boleh diubah keputusan jika bukan melayu mendapat majoriti ?

tidak...

Mari berhenti bergaduh dan mula bersatu menentang musuh dalam selimut agen barat di negara kita.

yang menjadi kuda tunggangan bukan melayu utk berkuasa memerintah tuan tanah negara Malaysia.....

jenis harbi yang anti Nabi !!!

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Bakal Diterbitkan

Yayasan Pendidikan Islam

Buku Tun Mahathir

Pengunjung