GUS DUR PANGKU WANITA & BERSELUAR PENDEK SOKONG ANWAR

on Friday, August 22

1. Mengapa Anwar menggunakan GUS DUR yang mempersendakan umat Islam dalam kempennya di Pematang Pauh? Kata Gus Dur...orang-orang Islam ini perlu dididik kembali dengan ajaran...Masihkah anda ingat bagaimana GUS DUR yang berseluar pendek dan memangku seorang Wanita yg bukan muhrimnya...

2. Tidaklah menghairankan jika Joseph Estrada yang kaki minum dan kaki judi itu sokong Anwar. Anwar telah dianugerahkan Doktor Persuratan yang membawa gelaran Dr. persuratan oleh sebuah University Kristian di Manila, Filipina. Kenapa Anwar tak gunakan gelaran Dr. Anwar Ibrahim? Sebabnya mudah, nanti orang-orang PAS terkejut rupaya Dr Anwar Ibrahim dah dapat Anugerah daripada universiti Krisian di Manila.

3. Syeikh Taha Jabir ( yang menyokong Anwar dalam kes liwatnya adalah pensyarah yang menubuhkan hubungan dengan university Kristian terbesar di Colombia, Amerika Syarikat. Dia dan Anwar menubuhkan IIIT yang mendapat dana secara direct dari Yahudi Amerika. Nak tahu apa itu IIIT, tanyalah Hj Mohd. Sabu, Naib Presiden PAS.

4. Paul Wofwofitz ...silakan buat kajian apa yang telah dilakukannya kepada Indonesia semasa dia jadi Duta Amerika di Indonesia. Dan sekarang tugasnya disambung oleh bekas isterinya. Wolfowitz orang pertama datang ke Jerman melawat Anwar semasa pemeriksaan perubatan.

5. Wolfowitz orang yang mengajak Anwar bekerja di University John Hopkins dan University Georgetown, bertemu dengan tokoh2 YahudiAmerika dalam pelbagai bidang tetapi Mengkhususkan kepada Keselamatan Yahudi & Israel dalam pentadbiran White House dan seluruh dunia. Mereka seperti Allan Bloom ( bukunya yang popular The Crisis Mind Of America ), John Bolton, Paul Henry Nitze, Pat Robertson, Donald Kagan,R. Perle, N. Podhoretz, William Bennet,Krauthammer ( yang menghina Rasulullah sebagai pengganas ),Hudson Institue, Yayasan Cohen,

6. Husam, Kamarudin MN, Hassan Ali, Raja Petra Kamarudin, KickDefella yang memuji memuja Husam, MB Khalid Ibrahim yang halalkan Iklan Arak di Selangor, semuanya tidak yakin Dato Seri Hj Hadi Awang sebagai PM. Mereka dihantar ke PAS oleh Anwar untuk meliberalkan PAS, supaya menyokong Anwar setiap masa.

7. Kenapa Anwar berlindung di Kedutaan Turkey, teorinya mudah sahaja...Semasa Anwar di University Georgetown & John Hopkins Sama ada sedar atau tidak Anwar juga dijadikan jembatan untuk meneruskan dasar Sekular di Turkey. Sebab itu Anwar dilantik sebagai jambatan antara Turki dengan Amerika. Pernah satu kes, apabila PM Turki nak jumpa Presiden Amerika, Anwar membawanya dulu ke University Georgetown, maybe kena brainwash dulu oleh intelek2 Yahudi di situ, sebab itulah Turki meneruskan dasar Sekularnya, walaupun rakyatnya semakin mahu kepada Islamik 100%. Anwar tiada pilihan, sama ada nak ke Keduataan Amerika atau Kedutaan Turkey, dan Anwar yang bijak memilih Kedutaan Turkey !

7b. Mengapakah Anwar Ibrahim sejak 1980an...Tidak Pernah Mengkritik Yahudi Amerika? Tidak Pernah Menentang Penaklukan Israel ke atas Palestin & Lubnan? Tidak pernah Menentang Penjajahan Amerika ke atas Iraq? ( tetapi menentang pencerobohan Rusia ke atas Afghanistan), Kenapa perlu membela Salman Rushdie? Kenapa perlu membela Bar Council? Kenapa Menolak Negara Islam di Malaysia? Benarlah kata Haji Mohd. Sabu, Anwar ini sangat bahaya kepada negara kita kerana hubungannya dengan negara barat da Yahudi!

3 Komen:

Ipoh Marley said...

teruskan usaha anda untuk mencari dan menceritakan segalanya tentang anwar dajjal..terima kasih

Ipoh Marley said...

teruskan usaha anda untuk mencari dan menceritakan segalanya tentang anwar dajjal..terima kasih

Anonymous said...

Kepada para penyokong Anwar...

RENUNG-RENUNGKAN...

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Bakal Diterbitkan

Yayasan Pendidikan Islam

Buku Tun Mahathir

Pengunjung