RASULULLAH DIHINA SIRI 2

on Sunday, August 17

1. SELEPAS Anwar menyokong Penghinaan Salman Rushdie terhadap Junjungan Besar Nabi Kita Rasulullah SAW dalam buku Salmran Rushdie ' The Satanic Verses', seorang lagi Penyokong Kuat Anwar Ibrahim menghina Rasulullah SAW. Anwar Ibrahim ataupun PKR tidak pun menentang, tidak pun rasa bersalah, orang kampung penulis Dr Badrul Amin pun tak kesah Rasulullah SAW dihina. Bagi mereka semua, lebih baik diam diri sahaja.

2. Sekarang Raja Petra Kamaruddin yang dicabar oleh Peguam Muhamad Shafiee Abdullah pula Menghina Rasulullah SAW apabila RPK mendakwa Al-Quran tidak wujud semasa zaman Nabi MUhammad SAW. Ia sebaliknya disusun dalam bentuk buku selepas Rasulullah SAW wafat.Agaknya dia nak cuba meyakinkankan kita bahawa amalan bersumpah atas Al-Quran tidak berlaku di zaman Rasulullah SAW.

3. Mungkin RPK tidak tahu bahawa bersumpah dengan nama Allah SWT itulah yang dimaksudkn bersumpah atas Al-Quran.Dia mungkin tidak tahu bahawa Al-Quran atau Al-Furqan itu banyak maknanya. Itulah cara manusia sekular berfikir, Dia fikir Quran itu Buku!

4. Atau kita perlu ambil perhatian dakwaan bahawa RPK ini agen CIA, menurut tulisan Syed Hussien Al Attas. Mengapa Malaysia Today server dia relocated di Singapura-based? Adakah kerana Yahudi Amerika & Israel yang mengawal teknologi Internet terbesar di dunia yang salah satunya berpusat di Singapura?

5. Anwar Ibrahim + RPK + DAP + PKR + Husam (PAS) semuanya Pro YahudiAmerika. Sedarkah kita Dasar Luar Amerika, Dasar Luar London, Dasar Luar Perancis, Dasar Luar sekutu-sekutunya seperti Singapura, Jepun, Korea Selatan, Jerman etc semuanya sedang melaksanakan Agenda Yahudi Zionis melalui Dasar Kapitalisme. Kerakusan Barat merupakan Punca segala masalah dalam dunia sekarang.

6. Hanya orang yang buta hatinya dan buta mindanya akan terus menyokong agenda Yahudi Zionis yang digerakkan oleh Yahudi Amerika melalui Polisi New World, Western, White Order, The New American Century dbnya.

7. Mengapa di Malaysia masih ada orang2 yang menyokong Barat khususnya Yahudi Amerika? Mereka menolak Ketuanan Melayu kerana jika Ketuanan Peribumi dipertahankan, orang Melayu akan bertambah kuat. Sebab itu UITM mereka nak buka kepada semua, sebab itu mereka bawa Slogan Ketuanan Rakyat. Pada tahun 2007, 5 Negara menolak Konvensyen Hak-Hak Asasi Kaum Peribumi oleh PBB...Amerika salah satunya selain, Kanada, Australia, Israel dan sekarang Anwar Ibrahim pun turut sama menolak Ketuanan peribumi. Mahukah kita kehilangan Hak-Hak Asasi kita sebagai penduduk asal di negara ini ?

4 Komen:

Anonymous said...

menurut lawyer Mohd. Shafiee yg hempas surat depan RPK tu, RPK tu buat kerja semua tu atas arahan seseorg, dia patung je..patutnya saudara cari org di belakang dia tu.

anwar ne dah gila ke sokong Salman Rushdie, kini rpk pula hina nabi kita, anwar ne pun satu, tak bolehkah tunggu 2013 kalau nak jadi pm, nak cepat sangat ada janji ke dgn sesiapa, musykil. tak pernah dlm sejarah ada org nak jadi PM segera, kenapa tak boleh tunggu next election.

my said...

Tuan,

Saya tertarik dengan perenggan 5. Gabungan mereka ini memang nyata. Saya ada membuat penulisan tentang DAP sudah memulakan dasar menjual semua hak tanah melayu. Ia nya bermula di Perak disini...Ini sejajar dengan pendapat tuan tentang dasar kapatalis mereka. Dan saya yakin juga, jika Anwar menjadi PM, Malaysia akan menjadi republik(nazubillah)!!

Anonymous said...

jika ada link, harap tuan blog dpt masukkan dalam artikel...

atau dalam ruang komen,tok senang nak cari di mana.

dah tua tua ni tak larat nak mencari kat mana.

ada cucu tokwan ajar nak buat link dengan hitamkan word dan tekan add hyperlink ( gambar rantai )

lepas tu save.

moga tok senang cari di mana artikel rpk tu...bahasa inggeris pun tak cekap sangat.

Anonymous said...

Sila lawat blog saya...

Moga Ariff Shah akan menang di Permatang Pauh P44 = pukul mati mati ( terjemah bahasa cina) utk PKR dan Anwar khasnya.

Bukan apa jika PM ditukar kepada rakan Barat 'anu war' maknanya keperitan lebih dahsyat akan dirasai kita semua.

kerana kapitalis tiada kebajika utk rakyat....

Mungkin di saat itu ada akan berkata; alangkah baiknya Pak Lah !

Hidup Pak Lah!!!!

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Bakal Diterbitkan

Yayasan Pendidikan Islam

Buku Tun Mahathir

Pengunjung