WHY CIA/MOSSAD KILL THEM ?

on Saturday, September 6

KAJIAN penulis mengenai sejarah CIA/MOSSAD, membuktikan bhw CIA/MOSSAD memainkan peranan di belakang tabir di atas kematian beberapa pemimpin dunia. Mengapa mereka dibunuh selepas dilayan dengan begitu mesra dan selepas berbillion-billion wang disalurkan?

Mangsa terkini ialah Rodovan Karadjic, Panglima Perang Serb yang membunuh beribu-ribu umat Islam selepas mendapat bantuan YahudiAmerika, akhirnya apabila tidak lagi diperlukan mereka menafikan memberi janji kepada R. Karadjic untuk menyelamatkannya drpd dibicara di Mahkamah Jenayah! R. Karadjic dibiarkan bersendirian membela dirinya sendiri.

Kematian ( penulis istilahkan sbg Pembunuhan ) Presiden ke-6 Pakistan, Mohd Zia Ul Haq dlm satu nahas pesawat C130 pada 17 Ogos 1988 merupakan satu komplot yg dirancang agensi perisikan Israel., yakni MOSSAD ( yang sekarang sudah berpangkalan di Singapura! ). Komplot Pembunuhan itu mempunyai kaitan rapat dgn Kebimbangan Pakistan akan mendahului India dalam Perlumbaan Senjata Nuklear, selain menghalang Zia daripada terus mempengaruhi Dasar Luar Amerika.

Shah Iran pula, Mohamad Reza Shah Pahlavi digulingkan oleh campurtangan agensi perisikan British & USA dalam usaha menyokong pergerakan persaudaraan Islam yang menyokong Khomeini. Motif sebenar Amerika & Britain ialah supaya Revolusi Islam merebak merangkumi wilayah-wilayah Kurdish, Armenia, Lubnan Maronit, Ethiopia Koptik, Azerbaijan Turki, dan lain-lain . Malah rancangan ini diharap juga merangkumi wilayah-wilayah Islam Soviet Union yang begitu digeruni negara-negara Barat.

Malah, Pembunuhan Benazir Bhutto juga mempunyai kaitan dengan kekhuatiran yang sama sebelum Zia ul-Haq dibunuh. Secara ringkas ia berikutan kemungkinan senjata nuklear jatuh ke tangan pihak anti-Amerika dan anti-Israel.

Senarai Konspirasi Gelap CIA/MOSSAD yg masih berjalan turut membabitkan Presiden Nicaragua Daniel Ortega, falsafah Islam Ismail Faruqi dan juga Osama Laden yg masing-masing dikatakan pernah menjadi Agen secara sedar atau tidak. Osama sebenarnya pernah menerima Latihan Barat di Scotland! Mereka dinaikkan sebagai pemimpin selagi mereka berguna kepada Amerika/Yahudi. Sebaik sahaja mereka berpaling tadah atau engkar atau tidak berguna lagi, mereka dibunuh! Hanya Osama yang mereka masih gagal bunuh.

Di Malaysia, semua orang tahu baik dalam PAS ( sila rujuk pakarnya Hj Mohamad Sabu & Kepimpinan Ulama PAS ) , kalau tanya Husam dia akan kata semua beres. Bahawa Anwar Ibrahim adalah Agen Barat khususnya USA, yang kini begitu terdesak hendak menjadi PM , kerana bayangan apa yang berlaku kepada tokoh-tokoh ” Seperjuangannya” di atas menghantuinya setiap masa dan setiap detik.

Berdasarkan kajian penulis tarikh 16 September 2008 itu mungkin Tarikh Terakhir yang diberikan kepada Anwar oleh pihak-pihak yang membantunya, dan Anwar mungkin sudah tahu, jika dia Gagal, nyawanya terancam! Persoalan di sini, Siapa sebenarnya yang menentukan tarikh 16 September ini, Anwar atau pihak lain?

5 Komen:

tengah-tengah said...

apa kata anwar masuk semula dalam jail, lagi slamat, dlm jagaan negara, pasti cia/mossad tak dapat kacau dia, kalo kat luar bahaye pule diri dia kan, cite mcm along le, sapa2 ada pinjam along baik mohon masuk jail, selamat along pun tak brani pi balai.

nanti anwar bolehlah kate tu IGP dah nazak dah, dah lumpuh dah, masih nak penjara i, bab tu amerika tak da idea lain kutuk malaysia le konon tak da kebebasan, tak da hak asasi, tapi kira oklah, win-win situation ma, anwar dlm jail slamat,cia tak kacau, kejaan selamat anwar dah tak dak,

daripada kat luar sana agen2 cia/mossad bekeliaran cari anwar, tagih janji tagih utang, baik duk dlm penjara, ada sapa2 boleh bgtau hamid albar,

pas tu, dap yang sombong bodoh tu bolehle jadi lemah semule bab dah tak da anwar yg jadi jembatan kpd pas...bodoh bangetlah pemimpin2 ameno ne tak dak akal langsung nak atasi masalah ne,

bagi aku kejap jadi pm, kejap je aku settle benda ne, hang pi tido

madyusof,ipoh said...

biarkan rakyat menentukan pru13, tak yah tunggu 16/9, buang mase je,
bagi i mudah je, next election sapa menang jadi pm le, susahsgnt ke...kalo tak paham mai masok tuisyen i kelas sejarah free je i bagi, cara2 jadi pm,

antilompat said...

sdra, dengar khabar anwar pun joint retreat BN ke oversea, anwar ikut melalui jakarta, betulke? betulka anwar najib ne gaduh, atau wayang je, dgr cite adik ke abang saifudin nasution kerja dgn najib, ish jgn2 anwar yg masuk bn gamaknya

PAS,kk said...

ada 2 je akan berlaku 16/9 sama ada anwar jadi pm dgn cara mp bn lompat ke pr or, anwar masuk bn,

atau tengok 10.9 ne masa sebutan kes liwat,

nak selamat satu je, mcm mat sabu ckp semalam, nak bermaruah tunggu pru13, kalau jadi pm cara skrg nampak tak dak maruah benar anwar, lagipun pas masih tunggu dan lihat,

Sutera Timur said...

Pass kk ,Kalau dah tahu Anwar tu tak bermaruah kenapa Pas berpakat dgnnya... lebih-lebih lagi anuar bersandiwara dgn DAP untuk melenyapkan UMNO....SEMUGA anak cucu kita akan TABIK spring kepada kamu semua kerana menghancurkan ......masa depan ...mereka....masa ni mungkin tak terasa lagi ...tetapi kalau kuasa dah terlepas Melayu hanya akan menggigit jari sahaja........menangis macammanapun tiada gunanya lagi.....

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Buku Tun Mahathir

Bakal Diterbitkan