PROTOCOL ZIONIS 1897

on Tuesday, January 13

1. ZIONISME didefinisikan sebagai fahaman dan gerakan politik kaum Yahudi yang menganggap merekalah yang paling tinggi dalam dunia ini.

2. Bagi mereka , manusia bukan Yahudi adalah ibarat binatang yang diperkuda-kudakan untuk melayan orang-orang Zionis.

3. Mereka bercita-cita untuk menguasai Dunia dengan pusat pemerintahan di Israel.

4. Mereka mendakwa Bani Nadir dan Bani Quraizah sebagai nenek moyang mereka yang pernah menghuni Madinah. Maka mereka juga mahu menguasai Madinah.

5. The World Zionist Organisation mendalangi The Protocol of The Zionis, di Switzerland pada tahun 1897.

6. Mereka mahu menguasai dunia melalui The Greatest World Power On Earth kerana kononnya terdapat dalam Kitab Thalmud dan The Protocol, bahawa semua negara akan tunduk kepada mereka untuk mencapai apa yang distilahkan sebagai Pax Judaecia.

7. Maka, apa pun alasan yang diberi Rakyat Malaysia mesti berusaha memulaukan dan membokiot jenama yang membantu Israel dan Yahudi. Pada tahun 2002, Coca Cola mencatatkan kerugian RM200Juta di negara-negara Arab apabila ia dipulaukan.

5 Komen:

Tai said...

Suatu artikal yang penuh informasi.

Anonymous said...

Memang protokol zionis ini tidak dapat dinafikan dan disangkal lagi. Memang ia benar dan itulah agenda besar mereka untuk takluk dunia. Pemulauan atau boikot barangan US dan israel harus diteruskan. Mungkin ada yang tak mampu nak boikot semua. Kita buat setakat yang mampu dan mengikut keutamaan. Contohnya, cuba berhenti merokok, seterusnya boikot semua jenama rokok...

rezqeen hill said...

isi nombo 8 tu sgt bagus & menampakkn hasil drpd pakatan boikot..

tahap kesedaran rakyat m'sia hari ini semakin baik dan mereka telah nmpk keburukan menyokong barangan luar terutama dr AS & Zionis Israel Laknat..

Panglima Perang Cyber said...

saya suruh kawan kawan BPN baca protokol zionis tuan..

salam..

Ketitir said...

hj.raffar
Antara yang dirancangkan oleh Yahudi 100 tahun dahulu ialah peranan media sebagai salah satu agen yang boleh mempengaruhi masyarakat dunia.Justru mereka telah merancang penerbitan akhbar tetapi dengan adanya kemajuan IT mereka telah mencapai hasrat lebih daripada yang mereka idamkan sebelum ini seperti CNN dan yang setaraf dengannya.
Ketitir.blogspot.com

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Bakal Diterbitkan

Yayasan Pendidikan Islam

Buku Tun Mahathir

Pengunjung