SEORANG LAGI AKAN KELUAR PKR SEBELUM BATERI 3A HABIS CAS

on Sunday, January 30

1. BUKANKAH mereka mewar-warkan kepada rakyat jelata bahawa merekalah Parti yang memperjuangkan Demokrasi Tulen konon, Keadilan konon, Kesamarataan konon, tetapi rupa-rupanya indah khabar dari rupa. PKR semakin cacamerba dengan masalah dalaman yang semakin kronik, dengan pelbagai amaran dan surat pemecatan, surat tunjuk sebab, surat segala macam kepada ahli-ahlinya, yang seolah-olah bermaksud tutup mulut kamu, ikut sahaja arahan, jangan mengkritik Team 3A ( Anwar, Azizah, Azmin ).

2. Yang terkini,selepas keluarnya Datuk Zaid Ibrahim yang dipuja-puja kemudiannya dihina-dina, kini N. Gobalakrisnan yang terkenal dengan ayat Wamakaru Wamakarullah mengambil keputusan nekad. Keluar parti dan meletak semua jawatan di dalam PKR. Tumbukan TKO yang paling hebat kepada pemimpin Defactonya yang konon Maha Adil, Maha Demokratik dan Maha Samarata. Alasan N. Gobalakrisnan,

"...Saya sudah fed up (bosan) dengan (Penasihat PKR) (Datuk Seri) Anwar (Ibrahim) serta (Timbalan Presiden PKR) Azmin Ali, yang kini telah mengawal 100 peratus pentadbiran PKR,"

3. Pada hemat penulis, cerita ini adalah ulangan sejarah Hitler, seorang Diktator yang maha kejam yang tidak membenarkan suara berkumandang, malangnya modus operandi mereka tidak sesuai diamalkan di Malaysia. Anwar lupa, Kekayaannya, Kekuasaan Mutlaknya, Keegoannya bukan jawapan kepada Malaysia yang Sejahtera.

4. Khabarnya, seorang lagi Pemimpin Tertinggi PKR akan keluar parti. Khabarnya dia salah seorang pengasas yang menjadikan hampir 95% pengasas parti keluar. Sebabnya mudah, PKR diperintah secara Total oleh 3A. Anda harus ingat, bukan bateri 3A. Bila? Dia akan keluar sebelum bateri 3A hilang casnya.

Orang keluar PKR ini macam sudah tiada nilai berita, hendak keluar keluarlah, tiada siapa terkejut lagi, ianya seumpama makan roti tandori di kedai mamak.
Terima kasih , selamat membaca.

1 Komen:

Anonymous said...

MAULIDUR RASUL SAW 1431: DI MASJID AL-FALAH USJ 9
pada :
1)
ISNIN , 14 FEB 2011
(11 RABIUL AWAL 1432)
BERMULA JAM 6.00 PETANG

BERSAMA
- HABIB MAHDI BIN ABU BAKAR AL-HAMID
- HABIB ALI ZAINAL ABIDIN AL-HAMID ,

2)
SELASA , 15 FEB 2011
(12 RABIUL AWAL 1432)
BERMULA JAM 3.30 PAGI
QIYAMULLAIL
&
BACAAN BURDAH (oleh Kumpulan Nasyed Ahbab Mustofa)

KAMI BERBESAR HATI MENJEMPUT ANDA SEKELUARGA KE MAJLIS INI …

LAIN-LAIN MAJLIS ILMU : http://www.facebook.com/pages/PONDOK-HABIB/295419981998

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Bakal Diterbitkan

Yayasan Pendidikan Islam

Buku Tun Mahathir

Pengunjung