GAMBAR 3 DIPLOMAT SINGAPURA DIDEDAHKAN

on Thursday, June 28

Rakaman Didakwa 3 Diplomat Singapura
Diplomat Singapura Regina Low

Blog ini sekali lagi mendedahkannya http://mymassa.blogspot.com/2012/06/eksklusif-dari-mymassa-gambar-3.html . Turut mendedahkan gambar-gambar diplomat Singapura itu ialah blog ini http://www.anwaraidc.com/?p=25669

Isunya kini, apakah Kerajaan Singapura akan terus dengan sikap menafikan perkara ini. Saya melihat untuk menyelesaikan isu ini amat mudah, pertama Kerajaan Singapura perlu memohon maaf kepada rakyat Malaysia atas sikap Kedutaan mereka di Malaysia yang suka melibatkan diri dalam hal ehwal politik negara kita.

Kedua, Kerajaan Singapura perlu memanggil balik ketiga-tiga Diplomatnya itu. Ini adalah satu pengajaran kepada Kerajaan Singapura, mahupun NGO-NGO di Singapura supaya tidak campur tangan dalam hal ehwal politik negara kita. 

Sudah banyak khabar tidak menarik akan hal campurtangan Singapura seperti kehadiran NGO-NGO Singapura di Pilihanraya Negeri Sarawak, juga semasa majlis meraikan kemenangan sebuah parti semasa PRU Negeri Sarawak di Pulau Pinang. Semua ini bukan lagi rahsia kerana sudah didedahkan oleh banyak pihak. 

Ianya mempunyai hidden agenda, dan ianya perlu ditamatkan kerana rakyat Malaysia semakin peka terhadap keselamatan dan jatidiri mereka.

Saya yakin, isu ini akan selesai apabila Kerajaan Singapura mengambil tindakan pro-akrif kedua-dua perkara di atas. Soalnya, bagaimana political will Singapura?

2 Komen:

Anonymous said...

In fact when someone doesn't be aware of after that its up to other people that they will help, so here it occurs.

Feel free to visit my web-site :: vakantiehuisjes frankrijk

Anonymous said...

Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was super
long) so I guess I'll just sum it up what I had written and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
I too am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any tips for beginner blog writers? I'd genuinely
appreciate it.

Here is my homepage - vakantiewoningen huren ()

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Buku Tun Mahathir

Bakal Diterbitkan