BUKTI WOLFOWITZ BANTU ANWAR

on Sunday, August 3

1. PILIHANRAYA Kecil Permatang Pauh akan menyaksikan bantuan-bantuan Amerika dan Yahudi kepada orang Kesayangan mereka di Asia Tenggara ( Anwar ). Sudah wujud gerakan untuk menjadikan Anwar sebagai PM dengan campurtangan seluruh orang kanan Bush seperti Cohen, J. Biden, T. Casey, Taha Jaber Al-Awwani, Wolfowitz, Condolize Rice dan terbaru Ex-PM Tony Blair yang datang ke Malaysia kelmarin melalui Blair Faith Foundation. Foundation ini bekerjasama rapat dengan Foubdation Fot Future yang Anwar pernah dilantik oleh Wolfowitz sebagai Pengerusi ( sebelum meletak jawatan kerana skandal Kekasih Wolfowitz di World bank & FFF.

2. Kita harus ingat, PETRONAS tahun ini adalah 10 Syarikat Minyak yang paling untung di dunia, sudah hampir mendekati Exxon Mobile yang mana Bush berkepentingan di situ. Apakah kaitannya Petronas+Exxon Mobile+Bush+Wolfowitz+Anwar= Jawapannya semua adalah kuasa + wang=Deklarasi Yahudi ( Menguasai Dunia ). Jika mereka berjaya membantu Anwar menjadi PM, Malaysia akan menjadi orang suruhan Amerika di Asia Tenggara dengan Singapura sudah sekian lama menjadi sahabat baik Mossad ( Israel).

3. Kenapa Malaysia? Kita harus ingat China kini negara paling kaya di Dunia, sedangkan Amerika negara Paling Banyak Hutang di Dunia. Amerika tidak mampu membina Senjata Pemusnah Bumi ke Angkasa Lepas sedangkan China sudah melakukannya 2 tahun lalu. China sudah mendapat semula Hong Kong, Macau dan kini Taiwan. Dengan jatuhnya Taiwan ke pangkuan China, maka pegangan Amerika di Asia semakin lemah.Perhatikan Kegagalan Temasek Holdings ( Singapura ) membeli Aset Telekom di Thailand. Raja dan Rakyat Thailand sangat bijak apabila menyingkirkan Thaksin Sinawat, maka Terselamatlah Thailand daripada Penjajahan Ekonomi Amerika melalui Singapura.

4. Islam adalah agama Keamanan. Kenapa Selatan Thailand bergolak? Siapa yang menggerakkannya? Bila digerakkan? Jika kita perhatikan Senario ini, Pergolakan di Thailand semakin Nyata apabila Tun Mahathir (2004) mengisytiharkan Malaysia sebuah negara Islam. Kemudian dituduh Pejuang-pejuang Pemisah berlindung di Malaysia, kemudian ada tuduhan kononn Malaysia menyembunyikan pejuang-pejuang ini.Di Selatan majoritinya adalah Umat Islam/bangsa Melayu. Kenapa orang Melayu/Islam yang ditindas. Kenapa tiada penindasan di Utara dan Tengah Thailand? Semua ini bila kita kaitkan Gerakan Menghakis Kuasa Raja Melayu/Bangsa Melayu/umat Islam di Malaysia rupa-rupanya ada kes. DAP dan PKR berjaya memainkan peranan mereka Menghakis kuasa bangsa Melayu/Umat Islam di Malaysia. Sebab itu Perpaduan sekarang sangat penting.

5. Bush menipu Dunia ada Senjata Pemusnah di Iraq, lalu dihancurmuusnahkanlah Tamadun Islam di Iraq. Bush menuduh Iran, Sudan, Korea Utara Negara Syaitan. selain Amerika Latin. Kelihatannya Target sekarang ialah Malaysia! Semua usaha , semua pemimpin Yahudi Amerika, semua Foundation yang berpusat di Amerika, kini memusatkan usaha mereka ke Malaysia.Wolfowitz sekali lagi menjadi Penasihat Bush .

6. Mereka gagal Membeli 30 MP BN menyebabkan usaha menjadi PM pada bulan Mei tidak berjaya. Pilihanraya Kecil Permatang Pauh adalah Senjata Terakhir. Perdana Menteri Malaysia bukan berdepan dengan Pakatan Rakyat sahaja tetapi juga Amerika.

7. Kenapa Anwar Memberi tarikh 16 September 2008? Jawapannya mudah, Bush perlu menamatkan karier Presidennya sebelum Disember 2008 untuk membantu Anwar, kerana selepas itu Bush dan Wolfowutz sudah tidak relevan lagi di Amerika, seandainya Obama menang.Kedua, September adalah tarikh terakhir Amerika memberi Amaran serangan ke atas Iran atas alasan Senjata Nuklear. Maka itu,semua orang Melayu/umat Islam di Malaysia perlu bersatu menyokong Kerajaan yang ada sekarang, kerana DAP sudah berjaya kempen mereka untuk jatuhkan Kerajaan Melayu melalui kempen Undi MCA=Undi Melayu, maka kita harus berfikiran begitu juga.

0 Komen:

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Bakal Diterbitkan

Yayasan Pendidikan Islam

Buku Tun Mahathir

Pengunjung