PROGRAM MURTAD ( 2005-2020 ) DI INDONESIA MEREBAK KE MALAYSIA MELALUI GUS DUR

on Thursday, August 21

1. AIRMATA mengalir melihat mantan Presiden Indonesia GUS DUR berucap memberi sokongan kepada Program Penuaian Jiwa ( Pemurtadan ) Besar-Besaran di Indonesia.

2. Malangnya di Malaysia, Anwar sudah beberapa kali menjemput GUS DUR ini untuk membantunya. Persoalannya, GUS DUR datang nak bantu Anwar ke nak Sebarkan Fahaman Yahudi+Freemason? Sebagaimana diketahui Gus Dur adalah penyokong kuat YahudiAmerika di Indonesia. Apakah Anwar juga menyokong Program Murtad di Malaysia ? Mungkin benar kata-kata Faisal Tehrani dan Mohd. Sabu bahawa hubungan Anwar dengan barat yang meragukan dan YahudiAmerika itu sangat bahaya kepada negara kita.

3. Yahudi Amerika sangat berjaya merosakkan negara Islam Indonesia , terutama setelah Amerika menghantar Paul Wolfowitz sebagai Duta Indonesia.

4. Sekarang Dr. Claire Selgin ( Janda Wolfowitz ) sedang berdakwah di sana atas identiti sebagai seorang pengkritik filem., sebaliknya dia dibayar secara Payroll oleh NED ( NGOs Yahudi ).

5. Di Malaysia,P. Wolfowitz dan teman2 Anwar semasa di John Hopkins University dan Georgetown University yang memainkan peranan sebagai Think-Thank YahudiAmerika di White House, kini cuba merosakkan perpaduan berbilang kaum di Malaysia, mengecilkan kekuatan umat Islam , dan menghancurkan Ketuanan Melayu (Raja-Raja )melalui dasar2 DAP+PKR+Husam/Kamarudin MN(PAS). Mereka berusaha menukar negara ini kepada Republik Malaysia sebagaimana Republik of America, Republik Indonesia dan Republik Filipina. Itulah cita2 Anwar ( menjadi Presiden Republik of Malaysia ).

6. GUS DUR di Indonesia + Anwar Ibrahim di Malaysia = kedua-duanya penyokong kuat YahudiAmerika dan Gerakan Freemason Asia Tengara. Jika GUS DUR menyokong kuat Gerakan Pemurtadan di Indonesia (2005-2020) apakah pula makna Anwar Ibrahim menyokong IFC,FFF,NED, BAR Council,IIIT,Islamica Megazine Anwar Penasihat Kehormat), International Crisis Group( ICG-Anwar AJK Kehoarmat ), AccountAbility(Anwar Presiden), National Democratic Institute yg dipengerusikan seorg Yahudi iaitu Madeline AlBright, International Republican Institute (IRI), dll.Semuanya NGO Yahudi!

7. Tun Mahathir menentang Yahudi & Zionist. Anwar Ibrahim Menyokong Yahudi & Zionist. Akhbar Israel menuduh Tun Mahathir Jahat, Akhbar Israel Memuji Anwar Ibrahim. Anwar Ibrahim tidak pernah berterus-terang apakah makna di sebalik persahabatannya dengan kaum2 YahudiAmerika ini.

* Video GUS DUR (sahabat Anwar Ibrahim ) Menghina Agama Islam di hadapan Perhimpunan Kristian akan disiarkan sebentar lagi.

6 Komen:

Panglima Perang Cyber said...

Kita kena bongkar lagi siapa Gus Dur di mata rakyat Malaysia dan mata Anwar.

Siapa juga Estrada di Filipina...

Semua kena selongkar demi hidup dan mati kita nanti di Permatang Pauh.

Hidup atau mati melayu di sana dan Malaysia selepas ini...

Moga Allah menjaga negara dan bangsa serta agama kita.

Salam hormat...

http://penembak-tepat.blogspot.com

kamal... said...

ermmmm ringkas dan padat..kupasan yg menarik berdasarkan fakta dan rujukan yg bernas sekurangnya terbuka ngak minda pembaca mcm aku ni..lg pun betul juga kan sebelum ni mana p org tu tu..wahai pak gus dur ngak bisa dong bawa pahaman dari seberang kemari..ko ini malaysia ngak mau bertetak guna parang mcm indon..apa ta lg main belakang sama sekali ngak bisa dong...
Jangan sorok2 tau....

Anonymous said...

Bapak Jentayu,
Saya melihat orang di Malaysia ini agak pelik, terutama masih ada yg membutuhkan kerjasama Pak Gus Dur sedang Pak Gus Dur ini sudah ditolak oleh umat Islam di Indonesia.

Barangkali mereka tidak melihat kondisi di sini, bagaimana Pak Gus Dur ini digunakan oleh orang2 asing dari Israel, Amerika, German untuk melebarkan kempen Yahudi untuk menyesatkan umat Islam.

Alhamdulillah, kesatuan kami masih kuat, cumanya sudah banyak sekali orang2 Islam dikristenkan oleh kumpulan2 ini, kami berusaha mengembalikan mereka ke jalan yang benar, namun bukan perkara mudah, ia begitu sukar, mereka punya uang yang banya, dana yg sangat besar

Pendita2 yang sudah bertaubat ini, menceritakan bagaimana usaha2 yg dijalankan oleh pertubuhan2 asing untuk merosakkan Akidah umat Islam. Kita sungguh malang sekali, karena orang2 seperti Pak Gus Dur ini memberi sokongan, malah satu ucapan Pak Gus Dur di konvensi kristen seluruh Indonesia menyokong pula usaha memurtadkan umat Islam.

Harus mengapa bapak Anwar Ibrahim ini menggunakan pula bapak Gus Dur yang sudah jauh menyimpang ini.

Maka itu, kita harus berwaspada dengan Pak Gus Dur ini, terutama dia juga seperti Bapak Anwar, disokong oleh kaum2 Yahudi dari Amerika, Israel juga.

Saya pikir, Bapak Jentayu harus ke Aceh melihat sendiri kondisinya yang sebebar, buat sahaja kajian yang mendalam,dan mesti dimaklumkan kepada umat Islam bukan sahaja di Malaysia, tetapi juga di seluruh dunia, bahawa gerakan memurtadkan umat Islam ini sudah berakar di Indonesia.

Ini semua adalah dakwah islamiah, jika sudah terbukti Bapak Anwar ini mempunyai hubungan intim dengan bapak2 Yahudi, harus ditolak dengan cepatnya.

Salam, Bapak Sanre S. Jakarta

Anonymous said...

kerajaan tuhan yesus kristus tak akan berakhir.. amen,

Anonymous said...

Sorry, Indonesia BUKAN negara islam

Unknown said...

Indonesia adalah negara yang berdasarkan hukum agama, BUKAN BERDASARKAN SYARIAH ! Pemurtadan memang sudah terjadi sejak dulu semasa penindasan Suharto yang membantai masyarakat dengan agama asli Indonesia dan di paksa untuk menjadi islam ATAU MATI. sekarang di era keterbukaan rakyat Indonesia lebih tau agama mana yang lebih baik dan lebih damai. Salam Rahajeng.

Post a Comment

Blog Archive

Dilema Melayu Sabah

Buku Penulis

Bakal Diterbitkan

Yayasan Pendidikan Islam

Buku Tun Mahathir

Pengunjung